Er du ikke sikker på, hvad du skal give din mor i den kommende mors dags gave, kan det være, du med fordel kan overveje at give hende en ny mobil.

Er hendes gamle mobil ved at være slidt, eller har hun ikke lavet skiftet fra en ældre mobil over til en smartphone endnu, men ønsker hun at gøre det, er det da bare på tide, at hun får sig en ny mobil.

Der er jo så mange modeller at vælge imellem, og hvis hun ikke insisterer på at skal have en iPhone, er der også mange mere prisvenlige modeller på markedet, som du kan kigge på, når du skal vælge lige netop den mobil, du har lyst til at give hende på mors dag.

Behøver ikke at være en dyr model

Skal det ikke være en iPhone, behøver det jo nemlig ikke at være en dyr gave. Du kan sagtens finde smartphones til et sted mellem 800 kroner og 2.000 kroner, der fungerer helt fint, og som kan lige netop det, de skal kunne. Du kan eks. kigge på mærker som Huawei, OnePlus eller Samsung, der har lavet flere prisvenlige modeller.

Du kan også vælge at kigge nærmere på tilbud fra Greentel mobil, hvor du også kan finde nogle rigtig gode bud på, hvad du kan vælge at give af mobil på denne store dag. Det må jo gerne være en ordentlig gave.

Hjælp med at finde det rette abonnement

Hvis du køber en mobil uden et abonnement, kan det være, du også skal hjælpe med at finde sådan et, når du har givet mobilen. Greentel dækning er som regel rigtig god i stort set hele landet, så der kan du med fordel vælge at få et abonnement til din mor hos.

Husk at vælge et abonnement, der passer til hendes behov. Snakker hun ikke så meget i telefon, er der jo ingen grund til at vælge en pakke med bunkevis af taletid, hvis hun ikke har behov for det. Og data er det heller ikke sikkert, hun skal bruge så meget af.