Rigtig mange ønsker at påskønne deres dejlige mor, men i det daglige kan det godt blive glemt hvor meget mor egentlig er der og hvor meget hun bidrager med i hverdagen. En af grundene til at Mors dag er noget vi markere her i Danmark, er for at vi alle bliver påmindet om, at Mor skal fejres minimum en gang om året. Men hvilken dag er det Mors dag? Og er det på Mors dag at man skal sende blomster og chokolade, eller hvordan kan hun bedst blive fejret på Mors dag?

Husk din mor på Mors dag

Mors dag er noget vi i Danmark fejrer hvert år 2. søndag i maj. Mors dag falder på andre dele af året i andre lande, og derfor kan du nok støde på #morsdag på de sociale medier på andre tider af året end på denne særlige søndag i maj, hvor dagen er dedikeret til mor i Danmark.
I bund og grund, så er alt det som mor kan og er, værd at markere og fejre. En mærkedag kan fejres på mange måde, og en mærkedag som Mors dag i Danmark, bliver stadig mere og mere populær som årene går, og flere mødre bliver fejret med gaver, blomster og overrasket med oplevelser.

Det er ikke kun blomsterbranchen, der efterhånden har ekstra travlt op til Mors dag, men også andre detailbutikker såsom smykkeforretninger, restauranter, wellness-firmaer osv. oplever en efterspørgsel på unikke og specielle Mors dags gaver op til denne særlige dag, anden søndag i maj. For mor skal da fejres! Uanset om det er mor, mormor, farmor, bedstemor, papmor eller oldemor, så fortjener hun at blive værdsat. Vis din mor du værdsætter hende, med en smuk gave.

En unik Mors dag hilsen til din mor

Mangler du inspiration til en sød og unik Mors dags hilsen, så er en blomstergave helt sikkert et oplagt valg. Den går du aldrig fejl af, og det er da også derfor at mange forbinder Mors dag med smukke blomster. Skal det ikke være blomster, er en gavekurv med en masse forskellige lækkerier og snacks også oplagt. Det bedste ved det, er at du kan nemt bestille det online og få det leveret direkte hjem til din mor. Bloomit leverer i hele landet og også på Mors dag selvom det er en søndag.

Send en blomstrende og personlig hilsen på Mors dag

Bestiller du en blomstrende Mors dags gave til din mor fra Bloomit, er du sikker på at kvaliteten er i top og at leveringen finder sted præcis på Mors dag. Du kan bestille alt lige fra buketter, dekorationer, gavekurve og planter, og der findes i alle prisklasser. Alt sammen kan de leveres med et personligt kort med dine søde ord til din mor. Når du sender din mor en kærlig hilsen på Mors dag, vil hun helt sikkert føle sig ekstra værdsat.