Mor fortjener altid kun det bedste og en god dag at forkæle hende på er på Mors Dag. Dog kan det være svært at komme på den helt rigtige gaveidé, og pludselig skriver kalenderen den anden søndag i maj.

Har du også svært ved at finde på, hvordan du lige skal overkomme den lille bakketop, det kan være at finde den perfekte måde at udtrykke din kærlighed og taknemmelighed overfor din mor på, så fortvivl ej.

Vi har nemlig kogt et hav af gavemuligheder ned til en fon på 5 gode gaveidéer, som du kan hente inspiration i, når du skal finde den perfekte gave til din mor.

 

Smukke champagneglas fra Luigi Bormioli

Vores første bud på en rigtig lækker gaveidé er champagneglas. Og ikke bare nogle tilfældige glas. For din mor skal da forkæles med nogle af de absolut bedste i branchen, og derfor kan du roligt kigge mod italienske Bormioli.

De formår nemlig at fremstille champagneglas og glas i det hele taget, som er utroligt smukke. Champagne hører under kategorien forkælelse, og derfor passer champagneglas rigtig godt som Morsdagsgave. Hvis du virkelig skal sætte trumf på gaven, så giver du en flaske champagne sammen med champagneglassene, og så garanterer vi dig for, at din mor slet ikke er i tvivl om, hvor meget du værdsætter hende.

Er du interesseret i at se et stort glasudvalg, er du mere end velkommen til at søge din inspiration her: https://www.barlife.dk/glas.html.

 

Lav hende en lækker middag

Kunne du godt tænke dig at give din mor en gave, som i meget højere grad bærer præg af din personlige formåen i køkkenet, så er vores gaveidé nummer 2 lige noget for dig.

Kan du huske håndarbejdstimerne, sløjdtimerne og de andre kreative fag, som du havde i folkeskolen? Har du også lavet en masse julegaver, fødselsdagsgaver og måske endda Morsdagsgaver i disse fag og slæbt dem med hjem dine forældre?

Måske står der endda stadig spor fra dine kreative stunder fra de gode folkeskoletider rundt omkring i dit barndomshjem.

Selvom det måske ikke vil vække den samme glæde, hvis du i dag gav din mor en halvskæv, usleben lysestagelignende genstand af træ, så er der noget ganske særligt over at modtage en så personlig gave fra sine børn. Skift i stedet for sløjdarbejdet ud med en lækker middag, som du selvfølgelig selv kokkererer. Din mor vil være ovenud imponeret og elske at blive inviteret på middag.

Føler du ikke at dine evner i køkkenet rækker til den store gastronomiske oplevelse, så kan du selvfølgelig altid inviterer din mor med ud og spise.

Uanset hvad, så vil hun elske at blive inviteret på middag.

 

Blomsterne – den evige vinder

Det er svært at nævne Mors dag uden at komme udenom blomster. Og det er da også det stensikre valg, når det kommer til den ideelle gaveidé.

Tag et smut ned i den lokale blomsterhandler og få dem til at lave en smuk buket blomster, som du enten selv kan give til din mor, eller som du kan få dem til at sende hjem til hende og gøre overraskelsesmomentet endnu større.

Blomster går også godt sammen med en god flaske vin eller noget lækkert chokolade, og så er det bare altid en sikker vinder hos ”Mor”.

Så hvis du siger det med blomster, vil hun uden tvivl blive rigtig glad.

 

Den adventureprægede

Er din mor lidt af en adrenalinjunkie, så gør du klogt i at overveje en noget mere atypisk gave. Giv hende et gavekort til en vild oplevelse, som enten indebærer højder, fart eller en god portion af begge dele.

Ballonflyvning, helikopterflyvning, faldskærmsudspring eller en tur i en racerbil er blot et lille udvalg af anderledes gaveidéer, som kunne dække din mors behov for at presse sine grænser og få stillet hendes adrenalinhungrende sult.

En sådan type gave kræver, at du kender din mor godt nok til at vide, at hun rent faktisk vil sætte pris på en sådan oplevelse, ellers kan den hurtigt gå over og få modsatte virkning. Men kan din mor godt lide fart over feltet, så vil denne type gave uden tvivl falde i god jord.

 

Wellness

Vores sidste bud på den perfekte gaveidé til mor er ren afslapning og forkælelse. Giv hende et spaophold, massage eller et gavekort til en lækker ansigtsbehandling. Måske endda en kombination af det hele.

Det gode med et spaophold er, at du jo også kan invitere dig selv med og dermed slå to fluer med et smæk. Du forkæler din mor med en fremragende omgang wellness samtidig med du forkæler dig selv.

I er samtidig fælles om en god oplevelse, hvilket blot styrker jeres interne relation, og i disse skønne afslappende wellnessrammer vil vi slutte denne inspirationsliste over gaveidéer til mors dag af.

 

Vi håber at du kan bruge nogle af gaveidéerne, eller at de har givet inspiration til nogle helt andre gaver.

Rigtig god fornøjelse med at finde den helt perfekte gave til din mor, næste gang kalenderen skriver mors dag.