Dette indhold er sponsoreret

Sommeren nærmer sig, og det betyder også, at det er på tide at tænke på ens sommer garderobe. Man behøver ikke at skifte hele sin garderobe ud, da der ofte er mange ting, som man kan genbrug fra vinter garderoben. Det kan dog stadig være sjovt at gøre sin garderobe lidt mere interessant, nu når vi kommer ind i en ny sæson. Det kan gøre super og nemt ved at tilføje et par nye accessories. Faktisk behøver det ikke engang være dyrt, men det giver lige det ekstra til ens outfit, og så er det bare super sjovt at lege men ens stil. Her er din guide til de bedste accessories til at gøre din sommergarderobe mere interessant. 

Det klassiske ur

Et armbåndsur er en klassiker, der altid er moderne. Man kan dog sagtens gøre sit armbåndsur mere interessant end det klassiske med sort læderrem eller stål rem. Det kan for eksempel virke meget mere sommerligt at give sit ur et twist ved at købe en rem med nogle farver. Mange ur kan nemlig forholdsvist let få skiftet rem, hvilket gør det til en nem og billig løsning at tilføje nogle farver til ens garderobe. Du kan finde masser af inspiration på Goldentime. Det kan også ofte virke mere sommerligt at have et ur i guld på. Farven guld er nemlig især flot til solbrun hud, hvor den virkelig stråler. 

Perlehalskæder

Du kan næsten ikke have undgået at se perlehalskæderne, hvis du er på instagram. Det er vist ikke nogen overraskelse, at perlehalskæderne er sommerens store trend inden for smykker. De kan også være super fine og tilføje lidt ekstra farve til ens garderobe, hvilket gør dem perfekt til sommer. Det bedste ved perle halskæderne er, at du faktisk kan lave dem selv, og det er endda forholdsvist let. Der ligger masser tutorials på youtube, som viser hvordan du kan lave din egen perlehalskæde. Det første du skal gøre er, at købe nogle fine perler, som du godt kan lide. Man kan både blande farvede perler, perler med mønster og ferskvandsperler, alt efter hvad man er til. Derudover kan man også lave fine små blomster selv af perlerne, hvilket faktisk ikke er så svært, som det ser ud. Så det er faktisk bare at komme i gang og ud at købe nogle perler, hvis man vil være med på perlehalskæde trenden.