Tænk ud af boksen når du skal finde årets gave

De gaver som bliver husket bedst er altid de gaver der overrasker. Hvis du finder en utraditionel mors dags gave, så viser du, at du ikke bare er gået på autopilot, men rent faktisk har lagt dybere tanker bag gaven.

I denne artikel har vi fundet to gode, men vidt forskellige eksempler på en gave, der med sikkerhed vil overraske.

Man bliver aldrig for gammel til et godt puslespil

Puslespil er sådan en af de få universelle hyggebeskæftigelser, som man kan fornøje sig med hele livet. Ganske vist bliver stiger sværhedsgraden selvfølgelig fra barn til voksen, men man bliver aldrig for gammel til et godt puslespil.

Puzzleshop.dk kan du finde et kæmpe udvalg af puslespil med helt op til 40.000 brikker, som udfordrer selv de mest garvede puslespilslæggere. På webshoppen kan du finde puslespillene opdelt efter antallet af brikker eller tema, så du skal bare finde en sværhedsgrad og et motiv der passer.

Hvis det er svært at vælge, så kan du også købe et gavekort, så din mor selv kan finde det puslespil der passer bedst. Det vil dog utvivlsomt gøre størst indtryk at finde et motiv der passer med noget særligt i din mors liv. Det kunne være et puslespil af en by eller et land, hvor din mor på et tidspunkt har været rejst til. Det kunne også være et flot puslespil med den hunderace, som I har haft i hjemmet.

Kun fantasien sætter grænser, når det kommer til puslespil, og du kan være helt sikker på, at den særlige gave vil blive påskønnet.

Hjælp din mor til at holde sig ung med botox rynkebehandling

Et andet bud på en utraditionel gave kunne være en rynkebehandling. Specialklinikken AK Nygart er specialister i rynkebehandling med botox, og med medarbejdernes store erfaring indenfor plastikkirurgi er din mor i sikre hænder. AK Nygart har klinikker i København, Lyngby og Århus.

Denne gave vil utvivlsomt falde i god jord hos en dame der går op i sit udseende, og måske er kommet lidt op i årene. Botox-behandling er ikke for alle, så den gode gave kunne være at invitere din mor til et indledende møde på klinikken, hvor I kan afklare, om det er noget for hende.

Der findes selvfølgelig også mange andre muligheder end de nævnte her, der vil overraske og glæde mere end de almindelige og måske lidt mere kedelige gaver, så det er bare med at slippe fantasien løs, hvis du vil efterlade et indtryk, der vil blive husket mange år frem.