Mors dag gave

Mors dag nærmer sig – har du fundet gaven til din mor endnu? Dette er den perfekte anledning til at forkæle netop hende, som du holder af. Søndag 8. maj er det nemlig mors dag i 2022. Men hvad skal du give din mor for at fortælle hende, at hun er noget helt særligt? Det er det evige spørgsmål.

Findes der nogen, der egentligt kender os bedre end vores mor? Findes der et sted, hvor vi kan finde mere tryghed? Lige meget hvad, kan vi ikke nægte, at vores liv ikke ville have været, som det er uden mor. Hun har båret på os i 9 måneder, bragt os til verden og brugt flere år på at opdrage os og elske os. Og det sidste stopper hun næppe med. Mors dag er vores mulighed for at give igen. Vores mulighed for at sige tak. I vores øjne er mor lig med masser af kærlighed og tryghed.

Hvis du mangler idéer og inspiration til en mors dag gave, så er du kommet til det helt rette sted.

Den søde mors dag t-shirt

Hvis du bare kander størrelsen din mor bruger i t-shirts eller trøjer, så vil en mors dag t-shirt være en glimrende mors dag gave. Hos Chandize.dk finder du flere unikke og super flotte mors dag t-shirts med tryk, f.eks. ”Mom – You are the best”, ”Super Mom” og ”Happy Mothers day”. Vi har også selv designet den super fine ”Mom is WoW” t-shirt, der jo siger alt.

Er du ikke til de fortrykte designs, da kan du nemt selv designe noget tøj, specielt til din mor. Du kan uplode billeder og lignende og skrive en passende tekst, mulighederne er mange, og det vil helt sikkert være den ultimative mors dag gave. Glæd din mor med en eller flere af disse specielle T-shirts, hun vil med sikkerhed blive glad for gaven uanset om du selv har designet den eller lavet den via Chandize customizer.

Den personlige mors dag gave

Du kan også designe din egen personlige mors dag gave med Chandize.dk customizer under fanen “Dit Design”. Hvorfor ikke designe din egen plakat eller krus til din mor – Uanset hvor gammel du er, så vil din mor elske at få et krus eller en plakat, som du helt selv har designet til hende – præcis ligesom du garanteret har foræret hende tonsvis af kreative tegninger, da du var barn.

Du kan enten pryde kruset eller plakaten med et sødt citat, som fortæller hende, hvor meget du holder af hende, eller med et billede af jer begge to eller med et billede af hendes barnebarn – hvis hun har sådan et. Det vil helt sikkert bringe hendes smil frem når hun får gaven.

Derfor skal du få din mors dag gave fra Chandize.dk

Bæredygtighed og ingen overproduktion takket være print-on-demand – Chandize forretningsmodel hedder print-on-demand. I modsætning til de traditionelle producenter trykker vi kun de varer, som kunderne har købt her på shoppen. Vi producerer og sælger således kun det valgte antal – fra én enkelt og op til store engrosbestillinger i samarbejde med bl.a. Spreadshirt. Til vores standard trykmetode, direkte digitaltryk, anvender vi bæredygtige farver, veganske farvepigmenter og en speciel vand- og strømsparende trykproces.

Langtidsholdbare produkter og tryk – Produkter af kvalitetsstoffer og -materialer har man glæde af længe – og det gør dem ekstra bæredygtige. Hvert produkt testes grundigt, før vi føjer det til vores sortiment. Vi kontrollerer holdbarheden af vores tryk og stoffer i en serie af testprint samt med et antal ture i vaskemaskinen.

Hurtig afsendelse – Vi printer og afsender din ordre indenfor 48 timer, og du modtager din pakke fra 3 og op til 10 hverdage efter din bestilling, an på hvilken leveringsmetode du vælger.

Må du og din mor få den bedste mors dag:)