Mors dag er lige om hjørnet… har du husket at købe en gave til hende? Hvis ikke, så bare rolig. Vi er nemlig klar med tre tips til forskellige mors dags gaver. Vi har fundet en klassisk, en inspirerende og en overraskende gave frem, så uanset hvad du – og din mor – er til, vil hun uden tvivl blive glad for sin mors dags gave i år. Lad os se nærmere på de forskellige gaver til din kære mor!

Den klassiske mors dags gave

Blomster og chokolade. Ja ja, vi ved det godt – blomster og chokolade kan virke som det trivielle og lidt kedelige valg, men faktum er, at mor altid bliver glad for blomster; og særligt, når hun får dem af sine børn. Chokolade går man heller aldrig forkert i byen med, og foretrækker du en nem og sikker løsning, er blomster og chokolade derfor det helt rette valg!

Den inspirerende mors dags gave

Nu bliver det straks lidt mere spændende! For hvorfor ikke udnytte en lejlighed som mors dag til både at udfordre og inspirere din mor med en gave, der kan sætte gang i hendes kreative side? Vi foreslår gerne en lille ting til indretningen af hjemmet. Det kunne f.eks. være et par hylder i træ, som er mulige at købe uden, at de koster en brækket arm. Giver du din mor hylder, vil hun forhåbentligt føle sig inspireret til at se nærmere på boligindretningen – ikke nødvendigvis, fordi boligen så skal have den store make-over, men snarere et kreativt og inspirerende indspark til nogle små forandringer. Her passer et par hylder i træ perfekt ind!

Den overraskende gave

Der findes et hav af gaver, der kan overraske din mor, men hvorfor ikke gå hele linen ud, hvis du først har besluttet dig for at overraske hende? Vi anbefaler en oplevelse udover de sædvanlige – en tur i luftballon med familien!

En tur i luftballon er både en kæmpe overraskelse, og samtidig også en oplevelse for livet. Du bør selvfølgelig sikre dig på forhånd, at din mor ikke lider af højdeskræk, da det ellers kan gå hen at blive en lidt for spændende oplevelse for hende. Er hun derimod typen, der ikke lader sig begrænse af højder, er det bare med at komme afsted – hun vil elske denne overraskende gave, og altid huske oplevelsen i luftballonen med hele familien!